Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Exclusieve tuinen


Een exclusieve tuin is een tuin met exclusieve, hoogwaardige producten, zoals poolhouses, zwembaden, kunst en exclusieve materialen. Sparq Tuinen in Nuenen is een full-service bedrijf en gespecialiseerd in aanleg en ontwerp van exclusieve tuinen. Wilt u voorbeelden zien en inspiratie opdoen voor uw eigen exclusieve tuin? U bekijkt ze hieronder.

Een grote of kleine exclusieve tuin

Onze tuinarchitecten in Nuenen zijn echte vakmensen en kunnen daarom van iedere buitenruimte iets exclusiefs maken. Natuurlijk is een zwembad met poolhouse vooral geschikt voor de grote tuin, maar voor kleine tuinen zijn er genoeg andere mogelijkheden. Denk dan bijvoorbeeld aan een kleine vijver met hoogkwalitatieve materialen of een kunstobject die uw stijl direct weergeeft. We bespreken graag uw wensen en maken een exclusief tuinontwerp waar u gelukkig van wordt. Creativiteit uiten in de ruimte die u heeft: daar gaan we samen voor, zodat u nog jarenlang geniet van uw exclusieve tuin.

Kies voor architectuur als basis

Wij ontwerpen en leggen tuinen aan in regio Eindhoven en delen graag onze expertise en kennis met u. Hierbij gebruiken we tuinarchitectuur als basis van uw exclusieve tuin. Niet alleen denken we hierbij aan de tuin zelf, maar ook aan het pand waar de tuin aan grenst, zodat het een mooi geheel wordt. Bespreek gerust de mogelijkheden met ons door te bellen naar 040 34 00 133.

Sparq Tuinen