Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

3D van tuinontwerp


Tuinontwerper en zijn visie

Gert-Jan Schouwenaar is de tuinontwerper bij Sparq Tuinen. Onze vormgever houdt van moderne tuinen met een strakke opzet. Je mag van hem zien dat de tuin vormgegeven is. Hij is aanhanger van de filosofie de vorm volgt de functie; de moderne tuin moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook leefbaar! Hieronder kunt u in drie verschillende filmpjes zien hoe onze visie op de tuinen werkelijkheid is geworden. De ontwerpen Gert-Jan – door sommigen tuinarchitect genoemd*- zijn maatwerk en goed in balans. Een strakke passende vlakverdeling wordt sfeervol aangekleed met weelderige beplanting. Lees hier meer over de filosofie in het vakblad Terra Architectura. Of kijk naar een item uit Eigen Huis & Tuin waarin Gert-Jan Schouwenaar een project toelicht. Sparq Tuinen ontwerpt en realiseert tuinen in de regio’s van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Tilburg, maar ook daarbuiten.

Tuinontwerper of hovenier?

Een grote stap om een ontwerper in te schakelen? Misschien niet zo groot als u denkt! Een hovenier denkt vanuit het praktische. Een tuinontwerper denkt ook aan esthetische factoren. U wilt toch een mooie tuin? Sparq Tuinen heeft beide disciplines onder één dak. Dus uw tuin wordt zowel esthetisch als praktisch zorgeloos gerealiseerd. Ons werkgebied omvat de regio’s Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, maar soms rijden we ook iets verder. Meer weten? Zoek even contact.

Blog over de plaatsing van een zwembad in de tuin.

Blog over veranda’s en overdekte terrassen in de tuin.

Blog over de nieuwste trend: de border is back!

Blog over keramische tegels: het nieuwe wonderproduct in de tuin?

* tuinarchitect is een beschermde titel. De ontwerpers bij Sparq Tuinen zijn HBO niveau geschoold. Een opleiding tot tuinarchitect bestaat in Nederland eigenlijk niet. Tot landschapsarchitect wel.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen