Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinaanleg


Wat houdt tuinaanleg in?

Alles wat buiten de gevel is kunnen onze mensen maken. We regelen full-service de gehele tuinaanleg. Daarbij hoort ook dat we goed communiceren met andere aannemers, zoals zwembadbouwers, loodgieters, elektriciëns, bouwkundige aannemers, enzovoorts. U wordt als klant volledig ontzorgd. Onze voorman is tijdens het gehele aanlegtraject uw aanspreekpunt. Samen met zijn hoveniers zorgt hij er voor dat de kwaliteit van de totale uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs gerealiseerd wordt.

Kosten tuinaanleg

Een veelgehoorde vraag is: “Wat kost een tuin?” Uitgaande van een volledig uitgevoerde tuin zien we dat een budget van € 150,- tot € 250,- per m2 vaak toereikend is. Voor een hele kleine tuin of balkon of een hele grote tuin gelden andere normen. Dit bedrag is inclusief de arbeidsuren van een vakkundige hovenier en de gekozen materialen. Bijzondere elementen, zoals zwembaden, veranda’s, poolhouses en jacuzzies hebben een extra reservering van in uw budget nodig.  De hoogte van de totale kosten voor uw tuin zijn afhankelijk van uw wensen. Een mooi nieuw grasveld aanleggen is goedkoper dan een tuin met veel bestrating. Meer weten over hoe Sparq Tuinen tuinen aanlegt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen