Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

3D van tuinontwerp


Hoe realiseren we voor u een prachtig tuinontwerp in 3D?

De eerste stap is de kennismaking. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor vertelt u over uw tuin, uw gezinssituatie, u laat wat foto’s en een plattegrond zien en vertelt uw wensen voor het nieuwe tuinontwerp. Vervolgens vertellen wij u hoe we het ontwerp voor uw tuin gaan aanpakken. Daarna komen we bij u thuis om de tuin in te meten en de overige zaken te inventariseren. Bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren worden geïnventariseerd. Daarmee hebben we de basis om voor u aan de slag te gaan.

Tijdens een vervolgafspraak tonen we u het tuinontwerp in 3D door middel van een aantal afbeeldingen. U krijgt op een duidelijke manier inzicht in hoe uw tuin eruit gaat zien. Deze presentatie wordt ondersteund met vele voorbeelden van eerder gemaakte mooie tuinen en we laten monsters zien van de materialen die we voorstellen. Uiteraard geven we u inzicht in de kosten om het ontwerp daadwerkelijk aan te laten leggen! Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze ontwerpen.

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een ontwerp?

Het maken van een tuinontwerp is relatief gezien een kleine investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Door onze duidelijke ontwerpen in 3D, zijn er geen onplezierige verrassingen. U weet vooraf hoe de tuin eruit komt te zien. Onze ontwerpers zitten vol met goede ideeën. Ze helpen u om uw ideeën op een evenwichtige manier in uw tuindesign op te nemen, zodat uw tuin ook praktisch gezien goed gaat functioneren: een leefbare tuin. Daarnaast rekent u erop dat alle afmetingen kloppen. Sparq Tuinen is al meer dan 25 jaar werkzaam in en rondom Nuenen en we weten hierdoor precies hoe groot uw terras, oprit of pad achterom moet zijn. Ook de kosten zijn vooraf altijd duidelijk. Bij ieder tuinontwerp presenteren we een globale begroting waarin we laten zien binnen welke financiële grenzen uw tuin gemaakt kan worden. Kiest u grote of kleine bomen? De meest luxe of wat goedkopere tegels? U heeft zelf de touwtjes in handen!

Plan een vrijblijvend gesprek in

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp van Sparq Tuinen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133. Onze medewerkers plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Wij zijn u graag van dienst! Bent u nieuwsgierig naar eerdere ontwerpen? Deze bekijkt u op afspraak tijdens kantooruren of via onze voorbeelden van exclusieve tuinen.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen