Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuindesign


Heeft u interesse in onze diensten?

De specialist in tuindesign met jarenlange ervaring en veel vakkennis

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring als tuinontwerpbureau en weet hierdoor precies welk tuindesign het best bij welke tuin past. Een tuin dient volgens ons namelijk een verlengstuk te zijn van uw huis en een plek waar u heerlijk tot rust komt. Wij halen het maximale uit uw vierkante meters en doen meer dan het invullen van uw wensenpakket. We voegen ook daadwerkelijk iets toe en zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Maak kennis met ons full-service bedrijf

Om uw wensen duidelijk in kaart te brengen, starten we elk ontwerptraject met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen, eventuele ideeën en adviseren we u over wat het best bij uw huis past. Vervolgens meten we alles op en gaan we aan de slag met het maken van een tuinontwerp in 3D. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin. Wanneer u tevreden bent over dit ontwerp, gaan onze deskundige hoveniers aan de slag.

Neem telefonisch contact met ons op

Laat het tuindesign over aan een tuinarchitect van Sparq Tuinen in Nuenen. Wij realiseren een unieke tuin waar u nog jarenlang van geniet. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de tuinaanleg? Bel ons dan op via 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst!

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen