Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinaanleg in Noord-Brabant


Heeft u interesse in onze diensten?

Tuinaanleg op basis van het ontwerp voor uw tuin in Noord-Brabant

Grote of kleine, klassieke of moderne tuinen, voor ons hoveniersbedrijf maakt het niets uit. Onze tuinarchitect stelt allereerst in samenspraak met u een tuinontwerp voor uw buitenruimte in Noord-Brabant samen. Op basis van dit ontwerp gaan onze hoveniers aan de slag met de tuinaanleg bij uw woning in of rondom Noord-Brabant. Hierbij gaan we uiteraard zeer zorgvuldig te werk en zorgen we dat uw tuin er precies zo bij ligt als u voor ogen heeft. Hierbij staat de tuinarchitect ook in contact met derde partijen als loodgieters en elektriciens om de tuinaanleg optimaal te verzorgen bij uw woning in Noord-Brabant.

Laat uw tuin aanleggen door een expert

Wilt u dé tuinarchitect in Noord-Brabant inschakelen voor uw specifieke tuinaanleg? Ontdek dan wat onze hoveniers in Nuenen voor u kunnen betekenen en informeer naar de mogelijkheden. Onze hoveniers zorgen er vervolgens voor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Heeft u vragen over onze werkwijze? Stel ze dan via 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen