Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

In 3D uw tuin laten ontwerpen


Heeft u interesse in onze diensten?

Kies voor een voorbeeld in 3D wanneer u een tuin wilt laten ontwerpen

Wij richten elke tuin in aan de hand uw wensen en werken deze eerst uit in een tuinontwerp in 3D. We starten daarom elk traject met een kennismakingsgesprek. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en bedoeld om uw wensen in kaart brengen. Vervolgens meten we uw tuin op en gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp in 3D. Dit resulteert uiteindelijk in een duidelijk tuinontwerp dat wij voor u realiseren wanneer u deze goedkeurt. Bij het tuinontwerp in regio Tilburg luisteren we naar uw wensen, maar voegen we ook iets toe. We zijn zo op een prettige manier eigenwijs bij het samenstellen van uw tuinontwerp in 3D.

Spin in het web

Onze hoveniers in Brabant functioneren als een spin in het web bij zowel het ontwerpen van uw tuin in 3D als bij de organisatie. We organiseren alles omtrent de aanleg en houden contact met eventuele derde partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loodgieters en elektriciens. U profiteert dus van een totaalpakket wanneer u kiest voor een tuinontwerp in 3D van Sparq Tuinen.

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door middel van 3D, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en eventuele eindresultaten? Kies dan voor Sparq Tuinen in Nuenen. Bel ons hoveniersbedrijf direct op zodat we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in kunnen plannen. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133 of door ons contactformulier in te vullen. Wilt u voorbeelden van mooie tuinen bekijken? Bekijk onze eerder gerealiseerde tuinen om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen