Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Moderne tuin: balkon op grote hoogte

Dit balkon van 180 m2 kijkt over het Bossche Broek. Aan de rand van Vught renoveerden we een vervallen buitenruimte tot een hoogwaardig verblijf voor vier seizoenen!

Moderne tuin: luxe balkon

Dit balkon is een extra leefruimte voor ieder moment van het jaar. Vanuit een luxe lounge met haard en TV, tot een sfeervol samenzijn rondom de vuurtafel. Buiten eten? Geen probleem! Vanuit de keuken loop je zo naar de eettafel. Je zit er mooi beschut door een strategisch geplaatse muur. Door de opening in de muur hou je een prachtig uitzicht. Afhankelijk van welke richting je op kijkt zie je het pittoreske centrum van Vught of de skyline van ‘s-Hertogenbosch met de Sint Jan als focuspunt.

Strak balkon: jaarrond comfort

Vanuit het gebouw is een structuur van betonnen balken aanwezig. Eén van deze ruimtes is volledig dicht gemaakt. De volgende ruimte is voorzien een tweetal lichtstraten. Deze kamers kunnen met een harmonicadeur open en dicht worden gezet. Op de zuidzijde is ruimte gemaakt voor zonnebedden en een groot eetterras.

Moderne en luxe materialen

De materialen zijn een mooie combinatie van steen en hout. De witte pebbles geven in combinatie met de grote witte bakken en olijven een vakantiesfeer. Natuurlijk is het gehele balkon voorzien van sfeervolle verlichting en een volautomatisch beregeningssysteem.

Sparq Tuinen