Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Exclusieve tuin met veranda, koivijver en zwembad

Een exclusieve tuin in Veghel met vele functies. Door de tuinarchitect werd in deze tuin heel creatief met de ruimte omgegaan.

Exclusieve veranda

De lengte van de tuin – 40 meter – wordt geaccentueerd door een zichtlijn. Eén rechte lijn loopt pal van voor- tot achteraan door: helemaal langs het zwembad, over de houten vlonder langs de jacuzzi, vervolgens huppelend via de stapstenen in het gazon en eindigend in de grote glasplaten in de houten vlonder van het poolhouse. Het eindpunt is de exclusieve veranda, opgetrokken uit luxe cederhout, met daarin een sauna en een lounge terras met haard.

Maatwerk exclusief zwembad

Het zwembad is op maat gemaakt en is op het diepste punt twee meter diep. Diep genoeg om te duiken! Het bad grenst aan een stoer vlonderterras met ligbedden. Hieronder is ook het roldek van het zwembad weggewerkt. In de vlonder is de verdiepte jacuzzi opgenomen.

En nu de koivijver nog…

Voor de koivijver was niet voldoende plek meer in de tuin. Dit is opgelost door het water onder het vlonderterras van de veranda door te trekken. Door de doorzichtige glasplaten zie je de vissen onderdoor zwemmen. ’s Avonds levert dit een spannend zicht op hoe de vissen zich rond het licht verdringen. Een fraai gezicht vanuit de witte lounge zetels van One-to-sit.

Het magazine Chic Gardens schreef een artikel over deze exclusieve tuin met zwembad, veranda en koivijver.

Sparq Tuinen