Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Serene tuin met kunst

Moderne tuinarchitectuur: Kunst, ruimte en sereniteit in harmonie

Tuinarchitectuur zorgt voor balans

Deze moderne tuin belichaamt een verfijnde vorm van tuinarchitectuur, waarbij eigentijdse ontwerpelementen en artistieke expressie samenkomen om een harmonieuze buitenruimte te creëren. Met het bijzonder kunstwerk, het rode hart van kunststof als centraal punt, illustreert deze tuin de innovatieve benadering van moderne tuinontwerpen. (tekst gaat door onder de foto’s, een video vind je verderop)

Decor voor kunst

Meerdere kunstwerken zijn zorgvuldig geplaatst om prachtige zichtlijnen te vormen, wat kenmerkend is voor geavanceerde tuinarchitectuur. De ruimtelijke werking van de tuin wordt benadrukt door fijne terrassen die uitnodigen tot ontspanning in zowel de zon als de schaduw, en waarbij witte tegels een elegant contrast vormen met strakke, zwarte muren. Deze rustige ruimte vormt een decor voor de meerdere kunstwerken die de bewoners in de loop van de jaren hebben verzameld. 

Uitnodigende voortuin

Het verhoogde entreeplein in de voortuin dient niet alleen als een architectonisch hoogstandje maar markeert ook het begin van een ontdekkingsreis door deze eigentijdse buitenomgeving. Vanuit het plein is de voortuin bereikbaar, maar vanaf de entree zie je ook al de eerste glimp van wat de achtertuin heeft te bieden.  Met meerdere parkeerplaatsen beschikbaar, is deze moderne tuin gemakkelijk toegankelijk. Het witte ventje staat gereed om je welkom te heten!

Sparq Tuinen