Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Balkon in de Brainport

Hoog boven het bruisende centrum van Eindhoven vinden we dit balkon. Nauwelijks 20 m2 groot en toch van alle gemakken voorzien.

 

 

Meubilair op maat

De lounge en de bar zijn voor dit balkon op maat gemaakt. Door op sommige zitelementen de rug weg te laten blijven de zichtlijnen op de stad aanwezig. De grote keramische tegels die in de vlonder zijn opgenomen lopen naadloos over in de bar. Mooi detail: de zitting van de barkrukjes is van dezelfde stof als de lounge!

Vier elementen

Hoog in de lucht hebben we de overige drie elementen toegevoegd. Aarde in de plantenbakken waar de siergrassen wuiven en de lavendel geurt in de zomerse avondzon. Water loopt speelt over de rand van de tafel in een verborgen reservoir. Het geluid van het water vermengt zich met het geluid van het uitgaansleven van Eindhoven. In de bar is een vuurelement opgenomen. Sfeervol en het verwarmt de ‘barhangers’ die ver kunnen uitkijken over de skyline.

Warmte en licht

In het verlaagde plafond is een heater opgenomen. Hierdoor kunnen de bewoners vrijwel het gehele jaar gebruik maken van dit balkon. De ingebouwde spots zijn dimbaar om in de juiste sfeer te komen. Aan de houten latjes wand zijn enkele downlighters van Simes gemonteerd. In de hoek bij de bar is de staande lamp slechts 1 cm breed en deze twee meter hoge staaf is dimbaar.

Partners:

Bar met vuurtafel door Cooxs

Loungemeubels door Design2Chill

Sparq Tuinen