Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Villa in het bos met moderne tuin

In de bossen van Oisterwijk is een moderne villa gebouwd. In aansluiting hierop is een moderne luxueus en stijlvolle tuin gemaakt. Door toepassing van lichte materialen en luxe meubels ontstaat een Ibiza sfeer in eigen tuin!

Vanuit het woonhuis kun je ineens instantie heerlijk vertoeven op het overdekte terras. Dit terras is afsluitbaar met glazen wanden. Hierdoor kun je het tuinseizoen maximaal verlengen.

Rond om het zwembad zijn diverse terrassen gesitueert. Na het zwemmen kun je even uitrusten op één van de ligbedjes of je plof neer op de luxe lounge meubels. De kinderen kunnen zich uren vermaken op de trampoline en op het gazon en van daaruit zo in het zwembad springen.

Het meerstammige bomen zijn tot vlak voor de ramen van het huis geplaatst. De groenbeleving wordt zo letterlijk dichtbij gehaald. De kleurrijke border bij de terrassen zijn weelderig opgeplant met diverse vaste planten en siergrassen. Verderop in de tuin maken grote vakken siergrassen de overgang naar het achterliggende bos.

Sparq Tuinen