Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuin laten aanleggen in regio Eindhoven


Heeft u interesse in onze diensten?

Laat uw tuin door onze hoveniers aanleggen die werkzaam zijn in regio Eindhoven

Wanneer u een nieuwe tuin laat aanleggen in de buurt van Eindhoven, wilt u natuurlijk wel dat deze past bij uw huis en uw eigen smaak. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van moderne tuinen? Of houdt u meer van landelijke en romantische landschappen? Wat uw voorkeur voor tuinaanleg ook is, ons tuinontwerp zorgt ervoor dat het eindresultaat bij u en uw gezin in Eindhoven of omgeving past. Zelfs als u een moderne en klassieke tuin wilt combineren of andere bijzondere wensen heeft, denken wij met u mee.

Zeer vakkundige hoveniers

Het aanleggen van uw tuin in regio Eindhoven wordt gedaan door onze vakkundige hoveniers met uitgebreide kennis op het gebied van tuinaanleg. Wij hebben een passie voor tuinen en halen het maximale uit uw buitenruimte. Daarnaast communiceren we voor u met derde partijen, zoals loodgieters en elektriciens. Als spin in het web organiseren we op die manier de complete tuinaanleg bij uw woning in regio Eindhoven.

 

Vragen? Bel ons op

Laat u uw tuin aanleggen door de experts van Sparq Tuinen in Nuenen, nabij Eindhoven. Neem contact met ons op en maak een kennismakingsafspraak. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en beantwoorden al uw vragen. Of u nu vragen heeft over tuinaanleg of andere services bij ons bedrijf in regio Eindhoven, wij staan voor u klaar.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen