Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Exclusief tuinontwerp


Heeft u interesse in onze diensten?

Een exclusief tuinontwerp als basis voor uw nieuwe tuin

Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, komen we graag een keer bij u langs om de omgeving te inspecteren waar uw droomtuin moet komen. Bij een exclusief tuinontwerp houden we namelijk rekening met de bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren. Daarna plannen we een nieuw gesprek in om het 3D-ontwerp voor uw tuin aan u te presenteren. Uiteraard is het nog mogelijk om aanpassingen door te voeren. Bent u helemaal tevreden? Dan starten we met de aanleg.

Wij realiseren het exclusieve ontwerp

Tijdens de tuinaanleg in regio Noord-Brabant dient het exclusief tuinontwerp als houvast. Onze hoveniers in Nuenen zorgen ervoor dat uw tuin precies zo wordt aangelegd als in het plan staat beschreven. Met een gerust hart geeft u de gehele aanleg van uw exclusieve tuin uit handen. Dankzij uitstekende communicatie met andere partijen, zoals loodgieters, zwembadbouwers en bouwkundige aannemers, wordt uw luxe tuinontwerp werkelijkheid. Onze voorman is hét aanspreekpunt voor alle partijen en natuurlijk ook voor u. Hier kunt u terecht met al uw vragen en updates.

Bekijk voorbeelden van de mooiste tuinen

Weet u nog niet precies hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Bekijk dan eerst enkele voorbeelden van recente projecten die onze tuinarchitecten hebben gerealiseerd. Wie weet staat uw exclusief tuinontwerp er binnenkort ook tussen. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze hoveniers door te bellen naar 040 34 00 133 en bespreek de mogelijkheden voor de realisatie van uw eigen tuinontwerp.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen