Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Luxe Tuinontwerp


Heeft u interesse in onze diensten?

Sparq Tuinen: de specialist voor uw luxe tuinontwerp

Elk luxe tuinontwerp is een combinatie van uw wensen en onze eigen twist. We starten elk ontwerptraject met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertelt u ons meer over uw huidige tuin, gezinssituatie en wensen voor uw nieuwe tuin. Eventueel brengt u wat foto’s of een plattegrond mee van uw huidige tuin. De volgende stap in het ontwerptraject is het opmeten van uw tuin en het maken van een luxe tuinontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijke indruk van wat wij voor u kunnen realiseren.

Een prachtig eindresultaat

Wanneer u het luxe tuinontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Tijdens de aanleg van uw luxe tuin functioneren wij als een soort spin in een web. We communiceren met mogelijke derde partijen zoals loodgieters en elektriciens en realiseren in samenwerking met hen een prachtig eindresultaat!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over een luxe of moderne tuinontwerp door ons tuinontwerpbureau? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen via 040 34 00 133. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen, wanneer u dit wenst, een kennismakingsgesprek met u in. Bekijk eerder gerealiseerde exclusieve tuinen en krijg een beeld van wat we voor u kunnen betekenen!

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen