Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinen met zwembad


De realisatie van tuinen met zwembad is een van onze expertises. Sparq Tuinen in Nuenen maakt van uw droom werkelijkheid. Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor, waarin wij uw wensen, budget en situatie bespreken. Bekijk hieronder alvast wat voorbeelden van de tuinen met zwembad die we hebben gerealiseerd, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen tuin. Zo krijgt niet alleen u, maar ook wij een beter beeld van het beoogde resultaat.

Wij maken 3D-ontwerpen van tuinen met zwembad

Nadat wij meer van u weten en u meer van ons, vertellen wij u graag over onze aanpak. Hiervoor plannen we een gesprek bij u thuis in, zodat we overige zaken kunnen inventariseren. Denk bijvoorbeeld aan bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren. Is alles helder en heeft u een idee van hoe uw moderne tuin met zwembad eruit komt te zien? Dan nodigen wij u hierna snel uit voor een presentatie waar wij het 3D-ontwerp voor uw moderne tuin met zwembad laten zien. Uiteraard ontvangt u dan van ons ook een offerte voordat u akkoord gaat met de tuinaanleg in regio Eindhoven.

Voorbeelden van tuinen met zwembad, ter inspiratie voor uw eigen tuin

Voor zowel grote als kleine tuinen is het mogelijk om deze te moderniseren met een zwembad. Natuurlijk is de grootte van het zwembad dan wel een belangrijk punt waar u over na moet denken. U wilt in uw kleine moderne tuin met een zwembad wel ruimte overhouden om te zitten of liggen. In een stadstuintje is dit dus veelal niet mogelijk. Wilt u eens voorbeelden bekijken van een kleine moderne tuin met zwembad om te ontdekken wat uw opties zijn? Wij laten u graag voorbeelden zien van kleine tuinen met zwembaden!

Kies voor kwaliteit

Graag maken wij van uw idee├źn en wensen een moderne tuin met zwembad waar u nog jarenlang van geniet. De voorbeelden van onze tuinen met zwembad kunnen omschreven worden als strak en weelderig kunnen dit ook voor uw tuin realiseren. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen realiseren? Plan vandaag nog een afspraak in via 040 34 00 133 en maak kennis met onze tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar in regio Nuenen.

Sparq Tuinen