Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Moderne kleine tuin met zwembad

Rondom dit klassieke huis is gekozen voor een moderne tuin met een groot zwembad. Deze moderne tuin met zwembad is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de vrije tijd met vrienden en familie. Op 150 m2 is veel leefruimte gerealiseerd.

Zwembad in de tuin, maar waar?

“We wilden een zwembad in de tuin, het liefst een groot bad. Maar wat is de goede plaats?” Deze opdrachtgevers hadden het bad al besteld, maar wisten niet waar het bad te plaatsen. Onze tuinarchitect ging met het project aan de slag en legde het bad van 9×4 meter achterin de tuin. Het groenvak met de Pennisetum en de prachtige meerstammige solitair vormt zo een buffer tussen het woonhuis en het zwembad. Lees ook de blog over de plaatsing van een zwembad.

Het zwembad is het hart van de tuin

Rondom het zwembad is het goed toeven in de tuin. Je zit lekker beschut onder de veranda aan het woonhuis. Langs het zwembad is een Frans pleintje met Platanen in het split gemaakt. Je waant je hier echt op vakantie! Na het zwemmen kun je even lekker zonnen op het hardhouten vlonderterras. De privacy rondom het bad is goed door de muur en de hagen. De inkijk wordt weggenomen door de strategisch geplaatste bomen.

Moderne materialen met weinig onderhoud

De tegels rondom zijn keramisch en voorzien van voegen. Geen onkruid meer plukken dus! De zwarte muur die als achtergrond dient voor de buste is niet van steen gemaakt. Het lijkt een gestuukte muur, maar is in werkelijkheid van kunststof. Het stuukwerk vriest er niet vanaf en de muur laat zich goed reinigen.

Sparq Tuinen