Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Creatieve ideeën voor uw designtuin


Doe inspiratie op voor luxe tuinen met onze designtuin ideeën

Voor het ontwerpen van een designtuin zijn er veel verschillende ideeën. Onze architect richt zich voornamelijk op moderne, strakke tuinen in combinatie met kleurrijke beplanting en laat dit terugkomen in een luxe tuinontwerp. We willen dat uw designtuin er niet alleen mooi uitziet, maar ook leefbaar wordt. Het moet een plek worden waar u zich helemaal thuis voelt. Daarom helpen wij u ook bij het regelen van extra’s zoals een veranda, terrasoverkapping of een zwembad. Deze aspecten zijn typisch voor luxe tuinen. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en stemmen we het luxe tuinontwerp hierop af, ook wanneer u liever een kleinere strakke tuin wenst. Niet voor niets vindt u onze exclusieve tuinen op het inspiratieplatform HOOG.design. Wilt u een beeld krijgen van onze creatieve ideeën voor een designtuin? Bekijk dan eens de voorbeelden van tuinen op de website en zie wat exclusieve tuinen inhouden.

Bel ons en maak een afspraak voor een luxe tuinontwerp

Als u ons inschakelt voor exclusieve tuinen maken we niet alleen maar een luxe tuinontwerp, maar regelen we het hele proces om deze luxe tuinen te kunnen realiseren. Zo nodigen we u eerst graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen voor een designtuin en welke ideeën en mogelijkheden er zijn. Daarnaast komen we uw tuin opmeten en inventariseren we de grondsoort, hoogtepeilen en bezonning. In een vervolgafspraak laten we u het luxe tuinontwerp zien in 3D-beelden en bespreken we het kostenplaatje. Als u tevreden bent, starten we met de tuinaanleg. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 040 34 00 133 en maak een afspraak met onze hovenier, dé expert in exclusieve tuinen.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen