Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Voorbeelden van moderne tuinen


Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar voorbeelden van moderne tuinen, zodat u inspiratie heeft voor uw eigen nieuwe tuin – of dit nu uw voor- of achtertuin is. Wilt u een moderne tuin laten ontwerpen en aanleggen en bent u nog op zoek naar goede ideeën? Sparq Tuinen uit Nuenen, niet ver van Eindhoven, staat voor u klaar. Onze professionele architecten zijn gespecialiseerd in het bedenken van ideeën en voorbeelden voor moderne tuinen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we voor een moderne voor- of achtertuin die volledig aansluit bij uw wensen.

Diverse voorbeelden van moderne tuinen en ideeën om balans in uw tuin aan te brengen

Een moderne tuin is vaak een strakke tuin. Dit soort tuinen zijn vaak tijdloos door een rustige, strakke basis. Modern is dus iets anders dan trendy. Daarnaast straalt een moderne tuin balans uit en is uw achtertuin dus erg geschikt om in tot rust te komen. Onze voorbeelden van moderne tuinen in regio Nuenen laten zien dat de tuinen goed aansluiten op de architectuur van het huis. Dit zorgt voor rust en evenwicht.

Moderne tuinen en comfort

Voor het aanleggen van een moderne tuin hebben we niet alleen veel creatieve ideeën, maar zorgen we ook voor functioneel materiaal voor uw voor- of achtertuin. De gebruikte materialen zijn bij voorkeur onderhoudsarm, zodat de tuin onderhoudsvriendelijk is. De beplanting wordt meestal in grote groepen toegepast. Over het algemeen zijn de moderne tuinen functioneel van opzet. De moderne terrassen in de achtertuin en parkeerplaatsen in de voortuin, zijn ruim opgezet. Daarvoor gebruiken we ook tijdloze en onderhoudsvrije materialen.

Bekijk een aantal voorbeelden

Heeft u interesse in een moderne tuin en wilt u weten welke ideeën er zijn voor uw voor- of achtertuin? Bel ons dan op 040 34 00 133 om een vrijblijvend gesprek in te plannen. In dit gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn om te komen tot een passend tuinontwerp.

Klik hieronder op de voorbeelden om u te laten inspireren door onze moderne tuinen.

Sparq Tuinen