Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

HOOG.design brengt onze tuinen in beeld


Heeft u interesse in onze diensten?

Het platform HOOG.design biedt aandacht aan onze exclusieve tuinen

Op het platform van HOOG.design vindt u enkel de meest exclusieve woon- en tuininspiratie. Er staan diverse voorbeelden van woninginterieurs en tuinen die gerealiseerd zijn door toparchitecten. Ook de tuindesigns van Sparq Tuinen krijgen hier voldoende aandacht. Zo heeft een van onze tuinen met zowel moderne als klassieke elementen een plekje gekregen in hun boek Exclusive Garden Design 01.

Informeer naar de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten over de publicaties over tuinen van HOOG.design, is het raadzaam hun website te bezoeken. Hier vindt u onder meer diverse van onze tuindesigns, die wij graag bij u aan komen leggen indien gewenst. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een van onze moderne strakke tuinen? Informeer dan naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf uit Nuenen, niet ver van Eindhoven. Dit doet u door te bellen naar 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen