Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Voorbeelden van strakke tuinen


Strakke tuinen zijn helemaal van nu en voor iedere tuingrootte te realiseren. Sparq Tuinen in Nuenen komt graag bij u langs om u van een strakke landelijke tuin te voorzien. Wij zorgen voor een duidelijke structuur en originele beplanting. Zo ervaart u de ontspanning die u zoekt.

Strakke tuinen zorgen voor maximale ontspanning

Strakke tuinen zijn moderne tuinen met veel groen en karakter om helemaal bij weg te dromen. Deze tuinen zorgen voor de rust en het evenwicht dat u zoekt. Dit wordt bereikt door een duidelijke vormgeving en strakke belijningen in de tuin. Een strakke landelijke tuin is modern en eigentijds. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen krijgen deze strakke tuinen een exclusieve en luxe uitstraling. Onze tuinarchitect in regio Den Bosch creëert een prachtig tuinontwerp en realiseert deze vervolgens vakkundig. Door strakke tuinen door ons te laten vervaardigen, kiest u voor een verlengstuk van de architectuur van het woonhuis én uw manier van leven. Zo geniet u van maximale ontspanning in uw eigen, strakke landelijke tuin!

Doe inspiratie op voor uw eigen tuin

Of u nu een strakke tuin met een moderne veranda, een landelijke tuin met veel groen of een ander type tuin wenst; wij staan voor u klaar in Nuenen. Bekijk gerust alvast onze voorbeelden en inspiratie voor strakke tuinen met moderne details. Hierbij ziet u de combinatie van strak en sfeervol terug, precies zoals u voor ogen heeft voor uw eigen strakke, landelijke tuin! Wilt u meer weten over de Sparq-tuinarchitecten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 040 34 00 133.

Sparq Tuinen