Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuinarchitect in regio Den Bosch


Heeft u interesse in onze diensten?

Realiseer uw droomtuin met hulp van een tuinarchitect in regio Den Bosch en Aalst

Bent u net verhuisd en wilt u een hovenier inschakelen voor tuinaanleg? Of is uw huidige tuin aan vernieuwing toe? Onze tuinarchitect is onder andere actief in regio Den Bosch en Aalst en neemt u graag alle zorgen omtrent tuinarchitectuur uit handen. Elk ontwerptraject starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak in regio Den Bosch vertelt u alles over uw wensen voor het tuinontwerp. Vervolgens meten we uw tuin op en gaan we aan de slag met onze ideeën. Onze tuinarchitect bekijkt wat het best past in een 3D-ontwerp. Wanneer u dit tuinontwerp goedkeurt, gaan we over tot de tuinaanleg in regio Den Bosch. Onze hovenier uit Brabant zet uw plannen om tot werkelijkheid. We loodsen u dus door middel van een kort en helder traject van het plan naar de uiteindelijke realisatie.

Schakel een specialist in tuinarchitectuur in

Wilt u onze tuinarchitect inschakelen voor een prachtig tuinontwerp nabij Den Bosch of Aalst? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 040 34 00 133. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen op het gebied van tuinarchitectuur en plannen, indien gewenst, een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in om het tuindesign te realiseren. Door onze passie en jarenlange ervaring halen wij gegarandeerd het maximale uit uw tuininrichting, door te beginnen met een sterk tuinontwerp voor uw buitenruimte in regio Den Bosch.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen