Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Grote moderne tuin


Heeft u interesse in onze diensten?

Profiteer optimaal van uw grote moderne tuin

Indien u in het bezit bent van een grote tuin en u houdt van moderne elementen, schakelt u het best onze experts in tuindesign in. We implementeren onze creatieve ideeën en zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor functionele elementen. Hierdoor benut u uw tuin optimaal en zal deze u nooit gaan vervelen. Bij het ontwerp van een grote moderne tuin denken we bijvoorbeeld aan kunstwerken, zwembaden en luxe overkappingen. Heeft u hier zelf specifieke ideeën over? We bespreken het graag!

Ga voor niets minder dan de beste

Wanneer u onze tuinarchitecten in regio Vught in de arm neemt, weet u zeker dat vakmannen uw tuin ontwerpen en aanleggen. Wij zijn een full-servicebedrijf in Nuenen en staan daarom gedurende het gehele ontwerp- en aanlegtraject voor u klaar. Maak een kennismakingsafspraak met ons door te bellen naar 040 34 00 133, zodat we de mogelijkheden voor uw grote moderne tuin kunnen bespreken.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen