Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een deskundige tuinarchitect nabij Vught


Heeft u interesse in onze diensten?

Een prachtige tuin laten realiseren door onze tuinarchitect nabij Vught

Onze tuinarchitect zorgt ervoor dat uw tuin in Vught een moderne en strakke opzet krijgt. Hierbij staan maatwerk en een goede balans centraal. De strakke opzet wordt gecombineerd met weelderige beplanting wat sfeer toevoegt. Het ontwerpen van een tuin verloopt in verschillende stappen:

  • Kennismakingsgesprek: uw wensen, situatie en de mogelijkheden worden besproken
  • Inventariseren van de tuin: we kijken naar de grootte, bezonning en de grondsoort
  • Vervolgafspraak: we laten het ontwerp zien door middel van 3D-beelden

Tijdens de laatste afspraak laten we ook diverse voorbeelden zien van tuinen die wij al eerder onder handen hebben genomen. Daarnaast bespreken we het kostenplaatje van het ontwerpen en de aanleg van uw tuin in omgeving Vught. Zo weet u waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar wat onze tuinarchitect in Nuenen, nabij Vught voor u kan doen? Bel ons dan op 040 34 00 133. We horen graag wat uw wensen zijn en plannen direct een vrijblijvend gesprek in. Woont u niet in de regio Vught, maar heeft u wel interesse? Geen probleem, want wij zijn ook werkzaam in onder andere Helmond en Valkenswaard.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen