Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een professionele tuinarchitect nabij Valkenswaard


Heeft u interesse in onze diensten?

Maatwerk oplossingen door onze tuinarchitect in de buurt van Valkenswaard

Bij Sparq Tuinen is het leveren van maatwerk een van onze belangrijkste taken. We willen namelijk dat uw tuin volledig aansluit bij uw wensen en dat u vier seizoenen lang geniet van deze mooie plek. Niet alleen op de warme zomerdagen kunt u heerlijk buiten zitten, maar ook voor de koudere seizoenen bieden wij oplossingen. Wat dacht u van een overdekt terras, veranda of serre? Wij maken het allemaal mogelijk! Onze tuinarchitect is niet alleen werkzaam in Valkenswaard, maar ook voor tuinontwerp en tuinaanleg in onder andere Eindhoven en Vught en Waalre schakelt u ons in.

Bespreek uw wensen

Wilt u een deskundige tuinarchitect inschakelen voor het ontwerpen van uw tuin in de regio Eindhoven en Valkenswaard? Neem dan contact met ons hoveniersbedrijf in Nuenen op door te bellen naar 040 34 00 133. We plannen een vrijblijvend gesprek met u in waarin we al uw wensen en verwachtingen bespreken. Daarna kijken we wat de mogelijkheden zijn en starten we met het ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan we verder met de aanleg en geniet u binnen een mum van tijd van een strakke, moderne tuin. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze voorbeelden van tuinontwerpen.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen