Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinarchitect in de regio Waalre


Heeft u interesse in onze diensten?

Onze tuinarchitect komt graag bij u langs in Waalre en omgeving

De tuinarchitect van Sparq Tuinen is niet alleen maar werkzaam in Nuenen of Waalre, maar u kunt ons ook inschakelen voor uw projecten in onder andere Helmond en Valkenswaard. Wij willen namelijk al onze klanten de beste service bieden en komen daarom graag bij u langs. Allereerst bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Daarna komen we uw tuin opmeten en andere zaken inventariseren. In een vervolggesprek laten we u ons ontwerp zien in 3D-beelden. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw uiteindelijke tuin. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan we meteen voor u aan de slag met de aanleg van uw droomtuin.

Bekijk de voorbeelden en doe inspiratie op

Bent u benieuwd wat onze tuinarchitect kan betekenen voor uw tuin in Waalre? Bekijk dan eens de voorbeelden van exclusieve tuinen op onze website. Hier ziet u diverse tuinen die wij al ontworpen en aangelegd hebben en doet u inspiratie op. Voor vragen of informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen op 040 34 00 133. Wij helpen u graag verder!

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen