Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuinarchitect voor uw tuin in Helmond


Heeft u interesse in onze diensten?

Laat uw tuin ontwerpen door onze tuinarchitect nabij Helmond

Bij Sparq Tuinen in Nuenen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van moderne, strakke en functionele tuinen. Wij vinden namelijk dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook leefbaar. Wilt u bijvoorbeeld een terrasoverkapping voor in de winter of juist een heerlijk zwembad voor de warmere dagen? Ook hierbij kunnen wij u helpen! Zo is onze tuinarchitect niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van de tuin zelf, maar geeft hij ook advies over hoe bijvoorbeeld een zwembad in uw tuin in Helmond het beste ingericht kan worden. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan starten we met de aanleg van de tuin. We zorgen voor het hele proces.

Bespreek uw wensen met ons!

Onze tuinarchitect heeft diverse creatieve ideeën om van uw tuin in Helmond een prachtige plek te maken. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we u wensen en de mogelijkheden bespreken. Daarna krijgt u het ontwerp in 3D-beelden te zien, zodat u een goed beeld krijgt. Heeft u interesse? Bel ons op 040 34 00 133 om een afspraak in te plannen. Ook voor projecten in bijvoorbeeld Waalre en Eindhoven helpen wij u als tuinarchitect verder.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen