Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Strakke Tuinontwerpen


Heeft u interesse in onze diensten?

Schakel voor strakke tuinontwerpen onze tuinarchitecten in!

Strakke tuinontwerpen zorgen voor rust en evenwicht en zijn vaak modern en eigentijds. Wanneer u kiest voor een strakke tuin van Sparq Tuinen vormt deze een verlengstuk van de architectuur van uw woonhuis en uw manier van leven. Dit realiseren we door goed te luisteren naar uw wensen, maximaal gebruik te maken van de oppervlakte van uw tuin en iets van onze creativiteit toe te voegen. We starten elk ontwerptraject daarom ook altijd met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen bespreken.

Een concreet beeld van uw tuin door 3D-ontwerpen

Nadat al uw wensen bekend en duidelijk zijn, meten we uw tuin op en gaan we aan de slag met het ontwerp. We werken al onze ontwerpen uit door middel van 3D. Zo krijgt u een concreet beeld van wat we voor u kunnen betekenen. Nadat u het ontwerp goedkeurt, gaan wij aan de slag met de aanleg van uw droomtuin. Is uw tuin af? Dan schakelt u ons ook in voor het onderhoud.

Bel ons direct voor een vrijblijvend gesprek!

Wilt u maximaal ontspannen in uw eigen moderne, strakke tuin? Bel ons dan direct! Wij plannen dan een vrijblijvend gesprek met u in. U bereikt ons hoveniersbedrijf in Nuenen via het telefoonnummer 040 34 00 133. Wilt u eerder gerealiseerde strakke en exclusieve tuinontwerpen bekijken? Bekijk enkele voorbeelden van onze tuinen en plan een afspraak in tijdens kantooruren.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen