Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuin laten ontwerpen


Heeft u interesse in onze diensten?

Uw tuin laten ontwerpen door onze experts

Het laten ontwerpen van een tuin in Eindhoven of omgeving, is een opdracht die u niet aan iedereen overlaat. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het bedrijf dat u kiest kundig is en goed naar uw wensen luistert. Dat snappen we bij Sparq Tuinen in Nuenen. Daarom starten we elk ontwerptraject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken in dit gesprek uw gezinssituatie, uw huidige tuin en uw wensen voor uw toekomstige tuin. Op basis daarvan ontwerpen we uw tuin en geven we er een eigen twist aan. Dit doen we door middel van 3D-beelden. Door deze 3D-ontwerpen krijgt u een duidelijk beeld en bepaalt u of u ons uw tuin laat aanleggen.

Schakel onze hulp in

Wilt u uw nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect die uw wensen begrijpt? Kies dan voor ons hoveniersbedrijf en neem direct contact met ons op. U doet dit door te bellen naar 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst en plannen een kennismakingsgesprek met u in. Is uw tuin klaar? Dan schakelt u ons hierna ook in voor het onderhoud.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen