Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuin laten ontwerpen in of nabij Eindhoven


Heeft u interesse in onze diensten?

Tuin ontwerpen en laten aanleggen door dé hovenier in regio Eindhoven

Wanneer u een tuin laat ontwerpen door onze tuinarchitect in de buurt van Nuenen en Eindhoven, start dit traject met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen, gezinssituatie en huidige tuin. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en presenteren wij u ons ontwerp door middel van 3D-beelden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan onze vakbekwame hoveniers in regio Eindhoven aan de slag.

Een passie voor tuinen

De hoveniers van Sparq Tuinen hebben passie voor hun vak en halen alles uit uw tuin. Wij zorgen voor een fraai ontwerp voor uw tuin in de regio Eindhoven. Daarnaast onderhouden we contact met derde partijen. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad in uw moderne tuin? Dan communiceren wij met de zwembadbouwers. Zo weet u zeker dat de aanleg van uw tuin vlekkeloos verloopt.

Meer informatie? Neem contact op

Laat u uw tuin in of nabij Eindhoven ontwerpen door Sparq Tuinen, gevestigd in Nuenen? Of wilt u liever iets meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst en plannen eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen