Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinarchitect in regio Eindhoven en Tilburg


Heeft u interesse in onze diensten?

De tuinarchitect van Sparq Tuinen tovert uw tuin in Tilburg of Eindhoven om in uw droomtuin

Elk ontwerptraject start met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreekt u uw wensen en ideeën, gezinssituatie en huidige tuin. Eventueel brengt u nog foto’s of een plattegrond van uw huidige tuin mee. Vervolgens meten we uw tuin in de buurt Eindhoven of Tilburg op en gaat onze tuinarchitect aan de slag. Deze hanteert hierbij het motto: ‘strak vormgeven, weelderig invullen’. Hierdoor ontstaat er een uniek klassiek en modern ontwerp. Alle ontwerpen werken wij uit door middel van 3D-beelden. Door het gebruik van deze techniek krijgt u een unieke impressie van uw toekomstige tuin.

Deskundig, ervaren en gepassioneerd

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan starten onze hoveniers uit Nuenen met het aanleggen van de tuin. De hoveniers van Sparq Tuinen zijn deskundig, hebben jarenlange ervaring en zijn zeer gepassioneerd wanneer het om tuinen gaat. Daarnaast zijn ze gewend om met bijzondere materialen te werken. Dat is erg handig omdat deze veelvuldig in onze ontwerpen worden gebruikt.

Neem direct contact met ons op!

Schakelt u onze tuinarchitect in voor het ontwerp van uw tuin in de omgeving van Eindhoven en Tilburg? Neem dan telefonisch contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen graag telefonisch. U bereikt ons via het telefoonnummer 040 34 00 133

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen