Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinontwerp met overkapping


Heeft u interesse in onze diensten?

Een tuinontwerp met overkapping die u extra leefruimte geeft

Een overkapping verlengt uw woonruimte en biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door buiten te zitten. U loopt zo vanuit uw woonkamer naar buiten en geniet hier van de frisse lucht, maar blijft toch droog. Indien u ons vraagt een tuinontwerp met een overkapping erin vorm te geven, zorgen we dat deze altijd perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Zo wordt het een mooi geheel en beschikt u over een strak afgewerkte tuin.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Heeft u interesse in de realisatie van een tuinontwerp met overkapping dat perfect bij uw woning, tuin en gezinssituatie aansluit? Bespreek dan de mogelijkheden met onze tuinarchitect. Hij zorgt er graag voor dat uw wensen in een mooi ontwerp verwerkt worden. Of u nu in Brabant of Limburg woont, ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar. Heeft u vragen? Bel dan naar 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen