Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuinontwerp laten samenstellen in Brabant


Heeft u interesse in onze diensten?

Een tuinontwerp voor uw woning in Brabant, geheel op basis van uw wensen

Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van uw tuin, bespreken we eerst uw wensen en de mogelijkheden van onze tuinarchitect. Hierbij maakt het niet uit of het om de achter- of voortuin gaat, aangezien wij voor beide probleemloos een goed ontwerp maken. Zodra uw wensen duidelijk zijn, komen onze experts de kleine of grote tuin inmeten en andere belangrijke zaken inventariseren. Zodra voor ons helder is wat er mogelijk is voor uw tuin in Brabant, wordt het tuinontwerp gemaakt. Een goed voorbeeld hiervan krijgt u te zien in 3D, zodat u duidelijk ziet wat het beoogde eindresultaat wordt.

Maak kennis met onze dienstverlening

Schakelt u ons graag in om een tuinontwerp te laten maken voor uw woning in Brabant? Of woont u juist in Limburg en heeft u behoefte aan een ontwerp op maat? Sparq Tuinen is u graag van dienst! Bespreek gerust de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via 040 34 00 133 en maak kennis met onze dienstverlening.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen