Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Strakke kleine tuin met zwembad en veranda

Een schijnbaar onmogelijk wensenpakket voor deze kleine tuin. Het paste toch!

Zwembad in strakke kleine tuin

Een zwembad leek onmogelijk in deze kleine tuin in Waalre, vlak bij Nuenen. Slimme tuinarchitectuur bood de oplossing! Deze fraaie tuin is op strakke en moderne wijze opgelost. Ontdek hoe een zwemband in deze kleine tuin is geplaatst!

Strakke veranda

De veranda is door tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar ontworpen in de stijl van het woonhuis. Zo lijkt de overkapping integraal deel uit te maken van het woonhuis. In de overkapping zijn diverse voorzieningen opgenomen. Een gesloten gashaard geeft veel warmte. Voor de koukleumen kunnen ook de heaters aan het plafond nog aangezet worden. Om het compleet te maken werden dimbare ledspots in het dak gemonteerd.

Vloeiende overgang van binnen naar buiten

Het platte dak is op dezelfde hoogte gemaakt als het volume van de eerste verdieping. Vanuit binnen gezien loopt het plafond dus buiten gewoon door.
Een muurtje van 70 centimeter onttrekt het zwembad voor een deel aan het zicht vanuit de woonkamer. ‘s Winters ligt het roldek permanent op het bad en is het niet fraai om zien. Het muurtje camoufleert dan net voldoende.

Het Belgische vakblad Chic Gardens Concepts schreef een artikel over deze strakke tuin met zwembad en veranda.

Laat een 3D-tuinontwerp maken

Geïnspireerd geraakt door deze design tuin van Sparq Tuinen, gevestigd in Nuenen? Wij maken ook graag voor u een tuinontwerp. Vertel uw wensen betreft het zwembad voor in uw kleine tuin door te bellen naar (040) 34 00 133.

Sparq Tuinen