Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Moderne veranda


Heeft u interesse in onze diensten?

Met een moderne veranda beschikt u over een verlengstuk van uw woning

Misschien beschikt u al over een mooie tuin, maar mist u nog een moderne veranda waarin u zelfs met slecht weer heerlijk van de buitenlucht geniet. We maken een verlengstuk aan uw woonruimte die u vele mogelijkheden biedt. Dit begint allemaal bij een professioneel tuinontwerp met overkapping die we maken aan de hand van uw wensen en onze kennis. We maken van creatieve ideeën werkelijkheid, waardoor u nog jarenlang geniet van uw moderne veranda in Nuenen of omgeving.

Benader ons voor de realisatie van uw veranda

Is een strakke tuin met een overkapping precies wat u voor ogen heeft? Kies er dan voor een moderne veranda aan uw woning te laten bouwen. Wij creëren een fraai ontwerp en zorgen tevens voor de gedetailleerde tuinaanleg. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen