Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Strakke tuin met overkapping


Heeft u interesse in onze diensten?

Een strakke tuin met een overkapping die aansluit op de stijl van uw woning

Strakke tuinen zijn modern en ideaal voor mensen die rust willen in hun tuin. Doordat goed over de vormgeving is nagedacht, is er een duidelijke structuur. Wilt u over een strakke tuin met een overkapping beschikken? Dan zorgen onze ontwerpers uit het Brabantse Nuenen allereerst voor een ontwerp inclusief een moderne veranda. Hierbij wordt de overkapping altijd zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de stijl van uw woning, hoe groot of klein de tuin ook is.

Laat uw droomtuin realiseren

Wanneer u een tuin door ons laat ontwerpen en realiseren, weet u zeker dat deze past bij uw behoeften. Is het ontwerp voor uw strakke tuin met overkapping helemaal naar uw wens? Dan starten onze experts met de aanleg van uw tuin met veranda. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een modern tuinontwerp. Een moderne tuin begint namelijk met goede ontwerpen. Ons team is dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinarchitectuur. Zo adviseren we u zo goed mogelijk over de ontwerpen, voordat we samen tot het gewenste ontwerp komen. Design en realisatie in één hand, dat betekent één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Ook financieel weet u vooraf precies waar u aan toe bent wanneer u ons een moderne tuin laat ontwerpen en realiseren.
Sparq Tuinen