Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Hovenier in Brabant


Heeft u interesse in onze diensten?

Maak kennis met dé hovenier in regio Brabant

Wij verzorgen uw tuin van het ontwerp tot onderhoud, waardoor u alles omtrent uw tuin zorgeloos uit handen geeft. Bij ons start elk tuindesign in regio Den Bosch of elders in Brabant met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan uw wensen die we meenemen in het 3D-tuinontwerp. Wanneer u deze goedkeurt, gaat onze hovenier aan de slag in de tuin van uw woning in Brabant of omgeving. Wij verzorgen de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin met grote zorg en nauwkeurigheid. Al het vrijgekomen afval dat is ontstaan, wordt netjes afgevoerd door onze hovenier.

Neem contact met ons op voor een sfeervolle tuin

Wilt u een ontwerp voor uw tuin in Den Bosch of ergens anders in Brabant laten maken? Kies voor de expertise en kunde van onze hovenier in Brabant. Neem vandaag nog contact met ons op. Onze professionals vertellen u dan graag meer over onze diensten, beantwoorden al uw vragen over tuinarchitectuur en plannen, indien gewenst, een vrijblijvende kennismakingsafspraak met u in.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen