Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Kleine en strakke tuin in regio Den Bosch


Heeft u interesse in onze diensten?

Een kleine en strakke tuin laten aanleggen zoals u dat wilt

Wilt u een kleine en strakke tuin laten aanleggen in Den Bosch? Dan is dit precies waar onze expertise ligt. Een strakke tuin kenmerkt zich door heldere lijnen en een minimalistisch ontwerp. Het resultaat is een geordende uitstraling en daarom ook populair bij mensen die een onderhoudsvriendelijke tuin wensen. Onze specialisten gaan graag aan de slag met het ontwerp van uw tuin in Den Bosch. Na het ontwerp gaat onze hovenier starten met de aanleg van uw kleine strakke tuin.

Bespreek uw wensen voor uw tuin met ons

Droomt u van een moderne en landelijke tuin? Schakel ons in voor het aanleggen van een kleine, strakke tuin in Den Bosch. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek waarin u uw wensen aan ons kunt doorgeven. We creëren een tuin die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen