Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een ontwerp voor uw tuin in regio Den Bosch


Heeft u interesse in onze diensten?

Onze tuinarchitecten maken een verrassend ontwerp voor uw tuin

Wilt u een ontwerp voor uw tuin in regio Den Bosch laten maken door specialisten? Onze tuinexperts zijn er voor u. Of u nu een kleine, strakke tuin wenst of een ruimtelijke tuin met weelderig groen, wij maken uw droom waar. Nadat we uw wensen hebben besproken, gaan we voor u aan de slag met een 3D-ontwerp van uw tuin in Den Bosch. Zo krijgt u direct een beeld van het uiteindelijke resultaat en komt u niet voor verrassingen te staan.

Schakel ons in om uw buitenruimte te vernieuwen

Wilt u uw tuin compleet vernieuwen of alleen specifieke elementen toevoegen? Schakel ons in voor een ontwerp van uw tuin. Onze ervaren hoveniers uit Brabant zetten uw wensen om in een prachtig ontwerp, en vervolgens in de tuin van uw dromen. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, waarbij u uw ideeën en wensen aan ons kunt voorleggen. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin een ware oase wordt.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen