Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een modern-landelijke tuin


Heeft u interesse in onze diensten?

De unieke uitstraling van een modern-landelijke tuin

De modern-landelijke tuin combineert het beste van twee werelden: de strakke lijnen en minimalistische elementen van moderne tuinen, met de warme, natuurlijke materialen en kleurrijke beplanting van landelijke tuinen. Onze specialisten hebben de expertise om een design voor uw tuin in regio Den Bosch te creëren dat deze elementen samenbrengt. Een modern-landelijke tuin biedt een rustgevende en tegelijkertijd stijlvolle ruimte, waar elk detail zorgvuldig is overwogen. Daarnaast is deze stijl ideaal voor het creëren van een harmonieuze overgang tussen uw woning en de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Dankzij het 3D-tuinontwerp dat we vooraf maken, ziet u het resultaat al voordat de tuin is aangelegd.

Maak een afspraak voor een eerste kennismaking

Wilt u een modern-landelijke tuin? Schakel onze hovenier in voor het realiseren van uw droomtuin. Neem contact met ons op en plan een afspraak in voor een eerste kennismakingsgesprek. Samen zullen we uw visie voor een modern-landelijke tuin tot leven brengen, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen