Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuindesign in regio Den Bosch


Heeft u interesse in onze diensten?

Wij gaan aan de slag met uw tuininrichting middels een tuindesign

Wilt u een ontwerp voor uw tuin in Den Bosch laten maken? Onze tuinexperts gaan graag met uw tuininrichting aan de slag. Onze expertise ligt in het creëren van moderne, landelijke tuinen. Deze stijlen combineren strakke lijnen met natuurlijke elementen voor een tijdloze uitstraling. Op basis van een intakegesprek maken we een eerste schets voor het tuindesign. Na het tuindesign presenteren we een gedetailleerd 3D-ontwerp voor uw tuin in Den Bosch. Hierin ziet u het verlichtingsplan, het beplantingsplan en de uitwerking van bouwkundige elementen terug. Zo krijgt u een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat van uw tuin. Onze hovenier uit Brabant zal hierna een de slag gaan met de realisatie.

Laat een ontwerp maken voor de tuin van uw dromen

Droomt u van een nieuwe tuin? Schakel ons dan in voor het maken van een tuindesign. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën op het gebied van tuininrichting om een tuin te creëren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam is. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek en laat ons de tuin van uw dromen creëren. Met plattegronden van uw tuin, inspirerende moodboards en uw wensen laten we direct zien wat de mogelijkheden zijn. Schakel ons ook gerust in wanneer u elders in Brabant woont, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een tuin in Eindhoven.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen