Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuininrichting


Wij zorgen voor de tuininrichting van uw dromen

Kan uw tuin wel een oppepper gebruiken of bent u net verhuisd en sluit de tuin niet helemaal aan op uw wensen? Wij maken graag een tuinontwerp voor u. Samen realiseren we de tuininrichting die bij u en uw woning past. Bij Sparq Tuinen in Nuenen geloven we namelijk dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis en dat het een plek is waar u optimaal ontspant. Wij staan u hierin bij van begin tot eind.

Zo gaan we te werk

Wanneer u ons inschakelt voor uw tuininrichting, start het traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen, gezinssituatie en huidige tuin. Deze verwerken we vervolgens in een 3D-ontwerp. Na uw goedkeuring gaan onze vakmannen aan de slag met de tuinaanleg. U schakelt onze hoveniers, indien gewenst, ook in voor het onderhoud van uw tuin. Dit maakt ons een allround-hoveniersbedrijf.

Realiseer uw droomtuin

Ontvang de hulp van experts bij uw tuininrichting door contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 040 34 00 133. Bel ons ook gerust eens op als u vragen of opmerkingen heeft. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen