Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinaanleg door een hovenier


Heeft u interesse in onze diensten?

Tuinaanleg laat u over aan dé hovenier

Kies voor onze expertise en start het traject van uw tuinaanleg met een kennismakinggesprek met onze hovenier. In dit gesprek bespreken we uw wensen en vervolgens meten we uw tuin op. Dit werken onze tuinarchitecten uit in een 3D-ontwerp waardoor u een concreet beeld krijgt van uw nieuwe tuin. Wanneer u dit ontwerp heeft goedgekeurd, start onze hovenier met de tuinaanleg.

Echt vakmanschap en goede communicatie

Het aanleggen van uw tuin gebeurt met grote zorg en nauwkeurigheid en exact zoals het vooraf is besproken. Onze vakmannen werken al meer dan 25 jaar in verschillende exclusieve tuinen in en rondom Nuenen: van kleine tot zeer grote tuinen. Hierdoor weten we hoe we om moeten gaan met bijzondere objecten of materialen. Daarnaast communiceren wij met andere aannemers. Denkt u hierbij aan:

  • Zwembadbouwers
  • Loodgieters
  • Elektriciens

Bel ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de tuinaanleg door een hovenier van Sparq Tuinen? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen, niet ver van Eindhoven. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen eventueel een kennismakingsgesprek met u in. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen