fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Tuinaanleg Hovenier

Tuinaanleg door een hovenier

Tuinaanleg laat u over aan een hovenier met een passie voor tuinen. Daarom kiest u voor de diensten van Sparq Tuinen: een full-service bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg, het ontwerp en onderhoud van exclusieve en sfeervolle tuinen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u voor uw tuinaanleg kiest voor een hovenier van Sparq Tuinen.

Tuinaanleg laat u over aan dé hovenier

Kies voor onze expertise en start het traject van uw tuinaanleg met een kennismakinggesprek met onze hovenier. In dit gesprek bespreken we uw wensen en vervolgens meten we uw tuin op. Dit werken onze tuinarchitecten uit in een 3D-ontwerp waardoor u een concreet beeld krijgt van uw nieuwe tuin. Wanneer u dit ontwerp heeft goedgekeurd, start onze hovenier met de tuinaanleg.

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Echt vakmanschap en goede communicatie

Het aanleggen van uw tuin gebeurt met grote zorg en nauwkeurigheid en exact zoals het vooraf is besproken. Onze vakmannen werken al meer dan 25 jaar in verschillende exclusieve tuinen in en rondom Nuenen: van kleine tot zeer grote tuinen. Hierdoor weten we hoe we om moeten gaan met bijzondere objecten of materialen. Daarnaast communiceren wij met andere aannemers. Denkt u hierbij aan:

  • Zwembadbouwers
  • Loodgieters
  • Elektriciens

Bel ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de tuinaanleg door een hovenier van Sparq Tuinen? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen, niet ver van Eindhoven. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen eventueel een kennismakingsgesprek met u in. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133.