fbpx
  • Tuinontwerp

Tuinaanleg door een hovenier

Tuinaanleg laat u over aan een hovenier met een passie voor tuinen. Daarom kiest u voor de diensten van Sparq Tuinen. Wij zijn een full-service bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg, het ontwerp en onderhoud van exclusieve en sfeervolle tuinen. Van landelijk tot modern en van strak tot tuinen met een zwembad, het is allemaal mogelijk wanneer u de tuinaanleg overlaat aan een hovenier van Sparq Tuinen.

De tuinaanleg van uw nieuwe tuin laat u over aan een hovenier van Sparq Tuinen

Wanneer u kiest voor de tuinaanleg door een hovenier van Sparq Tuinen start dit traject met een kennismakinggesprek. In dit gesprek bespreken we u wensen en vervolgens meten we uw tuin op. Dit werken onze tuinarchitecten uit in een 3D-ontwerp waardoor u een concreet beeld krijgt van uw nieuwe tuin. Wanneer u dit ontwerp heeft goedgekeurd, start onze hovenier met de tuinaanleg.

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Echt vakmanschap en goede communicatie

Het aanleggen van uw tuin gebeurt met grote zorg en nauwkeurigheid en zoals het vooraf is afgesproken in het tuinontwerp. Onze vakmannen werken al meer dan 25 jaar in verschillende soorten exclusieve tuinen in en rondom Nuenen: van kleine tot zeer grote tuinen. Hierdoor weten ze hoe ze om moeten gaan met bijzondere objecten of materialen. Daarnaast communiceren wij ook met andere aannemers. Hierbij moet u denken aan zwembadbouwers, loodgieters en elektriciens. We zorgen er daardoor altijd voor dat de kwaliteit van de totale uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs gerealiseerd wordt.

Meer informatie? Bel ons direct

Wilt u meer weten over de tuinaanleg door een hovenier van Sparq Tuinen? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen, niet ver van Eindhoven. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen eventueel een kennismakingsgesprek met u in. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133. Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u ons inschakelen. 


Andere interessante pagina's:

Tuininrichting | Tuinaanleg hovenier | Luxe tuinontwerp