Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Moderne tuin


Het ontwerp en de aanleg van een moderne tuin laat u over aan Sparq Tuinen

Sparq Tuinen realiseert voor u de moderne tuin van uw dromen. We starten elk traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen en woonsituatie. We nemen deze punten mee in ons tuinontwerp en werken deze uit in 3D-beelden, waardoor u een duidelijk beeld krijgt. Wanneer u dit ontwerp goedkeurt, kunnen we voor aan de slag met de aanleg van uw tuin. Bij een moderne tuin werken we vaak met onderhoudsvriendelijke materialen. De beplanting wordt vaak in grote groepen toegepast en de terrassen zijn ruim opgezet. Over het algemeen is een moderne tuin functioneel en praktisch ingedeeld.

Neem contact met ons op

Wilt u een moderne tuin door Sparq Tuinen laten ontwerpen en aanleggen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: (040) 34 00 133. U kunt ons ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin. Wij zijn u graag van dienst!

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen