Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Een tuinontwerp laten maken in regio Tilburg


Heeft u interesse in onze diensten?

Geen verrassingen met een tuinontwerp van ons hoveniersbedrijf nabij Tilburg

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. U heeft wellicht bepaalde wensen qua stijl, beplanting, bestrating of eventuele toepassingen als een zwembad of overkapping. Dit soort elementen worden allemaal verwerkt in het tuinontwerp dat ons hoveniersbedrijf in de buurt van Tilburg voor u samenstelt. Vervolgens krijgt u het ontwerp in 3D te zien, zodat het u duidelijk wordt hoe uw nieuwe tuin er uit komt te zien. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geniet van een totaaloplossing

Heeft u interesse in de realisatie van een tuinontwerp voor uw tuin in regio Tilburg? Onze tuinarchitecten zorgen ervoor dat u alles uit uw tuin haalt, bovendien verzorgen wij naast het ontwerp ook de aanleg van uw tuin en eventuele onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u bij Sparq Tuinen verzekerd van een totaaloplossing. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 040 34 00 133.

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen