Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Tuinontwerpbureau


Heeft u interesse in onze diensten?

Ons tuinontwerpbureau is dé basis voor uw droomtuin

Tuinarchitectuur is bij Sparq Tuinen altijd de basis van een mooie tuin. Onze tuinontwerper hanteert het motto: ‘Strak vormgegeven, weelderig ingevuld’ en werkt zijn ontwerp uit door middel van 3D-beelden. Zo proeft u van de sfeer en krijgt u een duidelijke indruk van het mogelijke eindresultaat. Onze tuinarchitect doet meer dan alleen het invullen van een wensenpakket en voegt daadwerkelijk iets toe aan het ontwerp van uw tuin.

Van ontwerp tot aanleg

Nadat we klaar zijn met het ontwerp en u het heeft goedgekeurd, stopt de service van ons tuinontwerpbureau in Nuenen niet. Wij verzorgen namelijk ook de aanleg van onze tuinen. Hiervoor hebben we een team van vakkundige hoveniers in dienst. Zij hebben een passie voor hun vak en weten hoe ze met diverse, vaak bijzondere, materialen om moeten gaan. Deze hoveniers realiseren uw droomtuin volgens de afspraken die u heeft gemaakt bij het goedkeuren van het tuinontwerp.

 

Wij zijn u graag van dienst

Kies voor een expert die echt iets toevoegt aan uw tuin en schakel tuinontwerpbureau Sparq Tuinen in. U bereikt ons door te bellen naar 040 34 00 133. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Wij zijn u graag van dienst! Wilt u eerdere projecten bekijken? Ook dat is mogelijk!

Ontwerp

De basis voor een tuinontwerp
Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Plan

Het begint bij een goed plan
Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Aanleg

Wij nemen alles uit handen
Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.
Sparq Tuinen