fbpx

Moderne onderhoudsarme tuin met zwembad (met video)

Moderne onderhoudsarme tuin met zwembad (met video)

Ooit in je leven maak je de keuze: verhuizen of blijven wonen het het helemaal naar je zin maken. Dit echtpaar in Nuenen koos voor het laatste en maakte hun huis en tuin helemaal naar hun zin!

Modern en onderhoudsarm

Het huis werd volledig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt. Datzelfde geldt voor de tuin. Met de onderhoudsarme keramische tegels en composiet vlonder is de zorg binnen de perken te houden. Een robot maait het gras. De borders zijn na één seizoen dichtgegroeid en het onderhoud valt dus heel erg mee. Bekijk hier de hele tuin in de video.

(tekst loopt door onder het filmpje)

Zwembad in de tuin

Lang werd getwijfeld over wel of geen zwembad. Achteraf is er geen enkele spijt. In het seizoen, dat duurt van april tot in oktober, wordt er vrijwel iedere dag gezwommen. De techniek voor het zwembad is mooi weggewerkt in het houten bijgebouw met de smalle latjes. Voor meer info over Ceramic Pools klik je hier: www.compasspools.nl.

De rand van het zwembad is van dezelfde keramische tegels gemaakt als de terrassen. Een fraai voorbeeld van éénheid in materiaalgebruik. 

(tekst gaat door onder de foto's)

Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Zwembad En Luxe Eettafel
Moderne Onderhoudsarme Tuin
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Waterspel
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Keramische Tegels
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Lavendel
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Lounge
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Veranda
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Zwembad
Moderne Onderhoudsarme Tuin Met Keramische Tegelrand

Meerdere terrassen

Bij de verbouwing is aan het woonhuis een veranda geplaatst met een lamellendak. De hoeveelheid zonlicht is daar dus mooi te regelen. Op de kop van het zwembad is vanaf het vlonderterras de tuin op een heel andere manier te ervaren. Op een paar andere plekken in de tuin nog enkele kleine zitjes te vinden.