fbpx

Voorbeelden van exclusieve tuinen

Een exclusieve tuin is een tuin met exclusieve, hoogwaardige producten, zoals poolhouses, zwembaden, kunst en exclusieve materialen. Sparq Tuinen in Nuenen is een full-service bedrijf en gespecialiseerd in aanleg en ontwerp van exclusieve tuinen. Wilt u voorbeelden zien en inspiratie opdoen voor uw eigen exclusieve tuin? U bekijkt ze hieronder.

Een grote of kleine exclusieve tuin

Onze tuinarchitecten in Nuenen zijn echte vakmensen en kunnen daarom van iedere buitenruimte iets exclusiefs maken. Natuurlijk is een zwembad met poolhouse vooral geschikt voor de grote tuin, maar voor kleine tuinen zijn er genoeg andere mogelijkheden. Denk dan bijvoorbeeld aan een kleine vijver met hoogkwalitatieve materialen of een kunstobject die uw stijl direct weergeeft. We bespreken graag uw wensen en maken een exclusief tuinontwerp waar u gelukkig van wordt. Creativiteit uiten in de ruimte die u heeft: daar gaan we samen voor, zodat u nog jarenlang geniet van uw exclusieve tuin.

Kies voor architectuur als basis

Wij ontwerpen en leggen tuinen aan in regio Eindhoven en delen graag onze expertise en kennis met u. Hierbij gebruiken we tuinarchitectuur als basis van uw exclusieve tuin. Niet alleen denken we hierbij aan de tuin zelf, maar ook aan het pand waar de tuin aan grenst, zodat het een mooi geheel wordt. Bespreek gerust de mogelijkheden met ons door te bellen naar 040 34 00 133.

Moderne tuin met zwembad poolhouse en sauna

Moderne tuin met zwembad poolhouse en sauna

Van de oude tuin bleven alleen de oude hagen staan. Zelfs de muren kregen een face-lift: van oud metselwerk naar fris nieuwe witte stuuk.

Strakke stijlvolle wellness tuin

Strakke stijlvolle wellness tuin

Het interieur van dit huis kreeg een face-lift, maar eerst was de tuin aan de beurt. Naar aanleiding van het tuinontwerp werd tegelijkertijd de buitenschil gerenoveerd.

Moderne tuin met poolhouse en zwembad

Moderne tuin met poolhouse en zwembad

Deze grote tuin in Den Bosch biedt veel ruimte, rust en ontspanning. Een zwembad en een luxe poolhouse vormen het nieuwe centrum van deze buitenruimte.

Strakke tuin met kunst en grote vijver

Strakke tuin met kunst en grote vijver

Kunst geeft deze tuin in Nuenen iets extra’s. Met name het hoofd dat uit het water rijst.

Biodiversiteit in strakke tuin

Biodiversiteit in strakke tuin

"Veel bloemen, we willen veel bloemen. Past dat bij ons moderne huis?" Deze vraag stelden de bewoners van deze strakke villa tijdens het eerste gesprek. En of wij die plantenkennis in huis hadden om borders à la Piet Oudolf samen te stellen? Kijk hier mee naar het resultaat! 

Moderne tuin: strak, sober en luxe

Moderne tuin: strak, sober en luxe

Bij deze onder architectuur gebouwde villa in Venray maakten wij een moderne tuin. Strakke lijnen, gecombineerd met weelderige siergrassen en meerstammige bomen.

Moderne tuin met luxe veranda

Moderne tuin met luxe veranda

Een ruimtelijke moderne familietuin in Waalre. Een rustige, strakke basis, met grote wolken verzachtende beplanting. Functionele tuinarchitectuur: de vorm volgt de functie.

Klassiek moderne tuin

Moderne klassieke tuin

In deze grote tuin in Nuenen ontmoeten klassieke en moderne tuinarchitectuur elkaar op een spannende wijze. Met veel kunstwerken en een groot zwembad!

Een luxe tuin op basis van architectuur

Een luxe tuin op basis van architectuur

De vrouw des huizes is de architect van haar eigen huis in Nieuwkuijk. Voor de tuin werd onze hulp ingeroepen. 

Moderne tuin in het landschap

Moderne tuin in het landschap

Wow, wat een uitzicht! Deze exclusieve tuin ligt schitterend in het Brabantse landschap, in Heeze.  

Exclusieve tuin met veranda, koivijver en zwembad

Exclusieve tuin met veranda, koivijver en zwembad

Een exclusieve tuin in Veghel met vele functies. Door de tuinarchitect werd in deze tuin heel creatief met de ruimte omgegaan.