fbpx

Voorbeelden van mooie tuinen, ideeën en inspiratie

Wij hebben veel mooie tuinen gerealiseerd en geven hier graag een indicatie van. Sparq Tuinen in Nuenen heeft in de loop der jaren uiteenlopende klanten gelukkig gemaakt met een fraaie nieuwe tuin. Kijk deze video van onze tuinen eens rustig door en vind inspiratie voor de mooie tuin die u zelf aan wilt laten leggen door onze experts. (meer inspiratie na de video!)

Mooie tuinen die perfect bij uw persoonlijke situatie passen

Ons hoveniersbedrijf in Nuenen is dé specialist die u verder helpt met een luxe tuinontwerp en de aanleg van mooie tuinen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen in het ontwerp verwerkt worden en realiseren een strakke tuin die perfect bij u, uw gezinssituatie en uw woning aansluit. In ons blog vindt u diverse tips over tuinontwerp en praktische tips, maar ook over onder andere de plaatsing van een terras of het opnemen van een zwembad in uw tuinontwerp

Ga met ons in gesprek

Heeft u inspiratie voor uw eigen tuin gekregen uit onze eerder gerealiseerde mooie tuinen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek welke mogelijkheden uw tuin biedt. U bereikt ons via 040 34 00 133.