fbpx

Voorbeelden van mooie tuinen, ideeën en inspiratie

Wij geven u graag een indicatie wat voor mooie tuinen we in het verleden gerealiseerd hebben. Sparq Tuinen heeft in de loop der jaren al uiteenlopende klanten gelukkig gemaakt met een fraaie, nieuwe tuin. Kijkt u onze projecten eens rustig door en wellicht vindt u inspiratie voor de tuin die u zelf aan wilt laten leggen door onze experts.

Mooie tuinen die perfect bij uw persoonlijke situatie passen

Ons hoveniersbedrijf uit Nuenen, nabij Eindhoven, is dé specialist waar u moet zijn voor de aanleg van mooie tuinen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen in het tuinontwerp verwerkt worden en realiseren een strakke tuin die perfect bij u, uw gezinssituatie en uw woning aansluit. Maar na de aanleg van de tuin stopt het niet, want u wilt uiteraard wel dat uw tuin er mooi bij blijft liggen. In ons blog vindt u diverse tips over tuinontwerp en tuinonderhoud. Praktische tips, maar ook over bijvoorbeeld de plaatsing van het terras in uw tuin of het opnemen van een zwembad in uw tuinontwerp. Zelfs de plaatsing van een moderne veranda is mogelijk als u ons inschakelt!

Ga met ons in gesprek

Heeft u inspiratie voor uw eigen tuin gekregen uit onze eerder gerealiseerde mooie tuinen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en hoor welke mogelijkheden uw tuin biedt. U bereikt ons via 040 34 00 133. We zullen u zeker verrassen met een exclusief tuinontwerp